На Житомирщині створюють перший в області і один із кращих в Україні Центр реабілітації

Перший в області і один із кращих в Україні Центр реабілітації інвалідів та учасників АТО відкриють вже цьогоріч на Житомирщині. Про це повідомив голова ОДА Ігор Гундич під час огляду ремонтних робіт у Центрі вертебрології разом із Віце-прем’єр-міністром – Міністром регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадієм Зубком вчора, 17 березня 2018 року.

«Реконструюємо центр вертебрології.  Вже цьогоріч тут буде перший в області і один із кращих в Україні Центр реабілітації інвалідів та учасників АТО. Із сучасним професійним обладнанням та цілим поверхом для водопроцедур», – сказав Ігор Гундич.

Центр буде орієнтований на комплексне обстеження та лікування  пацієнтів – і фізичну, і психологічну реабілітацію. Тут буде сучасне обладнання для вертикалізації, яке дозволить «ставити на ноги» хворих. В Центрі зможуть проходити комплексну реабілітацію не тільки жителі Житомирщини, а й мешканці з інших областей.

 Ігор Гундич дав доручення підрядникам пришвидшити темпи виконання робіт та наголосив, що слідкуватиме за якістю особисто.

Довідково: Реконструкція обласного медичного центру вертебрології і реабілітації  один із об’єктів ДФРР, який розпочато у 2017 році. Проектом передбачено комплексне утеплення будівлі медичного центру з переплануванням цокольного поверху для розміщення оновленого процедурного обладнання та реконструкцію інженерних мереж. Загальна вартість проекту – 13 млн 440 тис. грн.