Капітальний ремонт (енергоефективна термосанація) Ружинської гімназії по вул. Київська, 43 в смт. Ружин Житомирської області

Головний проєктувальник – Житомирська філія ПД «НДФПРОЕКТРЕКОНСТРУКЦІЯ»

Генпідрядник – ТОВ «УК «Комфорт-Буд»

Ружинська гімназія є опорною школою, яка забезпечує середньою освітою близько 600 дітей.

Існуюча будівля збудована у 1982 році за типовим проектом загальноосвітньої школи на 30 класів (1176 учнів). Складається з трьох блоків, з’єднаних між собою перехідними галереями. За час експлуатації стан будівлі погіршився. Приміщення навчального закладу знаходяться у незадовільному стані та не відповідають сучасним санітарно-гігієнічним вимогам. Окремі конструктивні елементи і частини будівлі з тріщинами мають непридатні до нормальної експлуатації. Через руйнацію вимощень та покриття проїздів  поверхневі води проникають в грунти і від надмірного зволоження викликають нерівномірне осідання фундаментів.

Комплексне утеплення будівлі навчального закладу, оздоблення фасадів, заповнення дверних і віконних прорізів сучасними енергозберігаючими виробами із профіля ПВХ, влаштування пандусу головного входу, підсилення та гідроізоляція фундаментів, влаштування нового асфальтобетонного вимощення по зовнішньому периметру будівлі.

 

Загальна кошторисна вартість проекту – 65 028,919 тис.грн

Посилання на DREAM