Реконструкція відділення екстреної медичної допомоги КП “Лікарня №2 ім. В.П. Павлусенка” Житомирської міської ради за адресою: вул. Романа Шухевича, 2 А, м.Житомирі

Головний проєктувальник – ТОВ «Вальгалла»

Генпідрядник – ПП «Елітбуд  1»

Відділення екстреної медичної допомоги (ВЕМД) є структурним підрозділом КП “Лікарня №2 ім. В.П. Павлусенка” Житомирської міської ради, в якому у цілодобовому режимі надіється невідкладна допомога пацієнтам, доставлених бригадами екстреної (швидкої) допомоги, чи іншим особам та пацієнтам, які звернулися за наданням такої допомоги чи іншої невідкладної допомоги особисто.

Актуальність проекту полягає в необхідності забезпечення належного функціонування відділення невідкладної (екстреної) допомоги відповідно до сучасних будівельних норм і стандартів, підвищення якості умов та доступності надання невідкладної допомоги.

Проектом передбачено перепланування та ремонт внутрішнії приміщень, улаштування боксу для автомобілей швидкої допомоги, прибудову приміщення для рентген-апаратури та інфекційного боксу, збільшення в”їзду для автотранспорту, повне інженерне забезпечення об”єкту.

Планова потужність ВЕМД – 50 відвідувань за добу.

Площа приміщень – 765,3 м.кв.

Загальна кошторисна вартість проекту 34 293,112 тис.грн

Посилання на DREAM